Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Στα 100 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου το Kyllini Beach

Ως ένα από τα 100 καλύτερα resorts  στον κόσμο βραβεύτηκε το Kyllini Beach από το μεγαλύτερο τουριστικό οργανισμό, την TUI. Στο πλαίσιο των βραβείων TUI Holly, όπου διοργανώνονται κάθε χρόνο με τα αποτελέσματα να καθορίζονται από τις εντυπώσεις και τα σχόλια των επισκεπτών για τα διάφορα ανά τον κόσμο τουριστικά θέρετρα, το Kyllini Beach συμπεριλαμβάνεται στην λίστα των καλύτερων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων παγκοσμίως, ενώ τιμήτική διάκριση παρέλαβε και για την περιβαλλοντολογική πολιτική του. 
Στο διήμερο των εκδηλώσεων για την απονομή των βραβείων στο Αμβούργο, στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου, βρέθηκε ο υποδιευθυντής του ξενοδοχείου κ. Γιώργος Παπαδόπουλος, ο οποίος  παρέλαβε τις τιμητικές διακρίσεις για το Kyllini Beach. Οι τελετές απονομής των βραβείων και των διακρίσεων πραγματοποιήθηκαν στους πολυτελέστατους χώρους του "CurioHaus” και του  EmporioTower” στην πόλη του Αμβούργου.
Το Kyllini Beach βρίσκεται στην Ηλεία, στα δυτικά παράλια της Πελοποννήσου, μια περιοχή που πολλοί αποκαλούν ευλογημένο τόπο για τις φυσικές ομορφιές και την ποιότητα του εδάφους. Το ξενοδοχειακό συγκρότημα καλύπτει μια περιοχή 60.000 στρεμμάτων, με πρόσβαση στην χρυσή άμμο του Ιουνίου. 

*Στην φωτογραφία η ώρα της απονομής από τους Ιωάννη Κουλουμπή και Thorsten Kuehne στον υποδιευθυντή του ξενοδοχείου Γιώργο Παπαδόπουλο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου