Τρίτη, 29 Ιουνίου 2010

ΜΙΛΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ! ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ! ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ! ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ! ΜΙΛΗΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ...ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ VIDEO! ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣΤΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ SPOT {ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ. ΜΕΣΩ SKYPE, YOUTUBE, EMAIL, FACEBOOK, TWITTER,}  ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΛΩΣΣΑ!  ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΘΕΜΙΤΟ  ΜΕΣΟ.  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ...
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ! ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ! ΜΙΑ ΟΥΣΙΑ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ. ΤΗΝ ΓΗ ΤΗΣ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗΣ  ΕΛΙΑΣ! ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ...ΤΗΣ  ΨΥΧΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΡΨΗΣ...ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ...ΤΩΝ ΠΟΙΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ...ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ...ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ...ΤΟΥ ΙΣΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ...ΤΟΥ ΑΙΣΧΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΟΥΚΥΔΙΔΗ...ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ...ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ 1821...ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΤΟΥ 1912...ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ "ΟΧΙ" ΤΟΥ 1940...ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ...ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ...ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΘΑΥΜΑ! ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΤΑΓΟΥΣ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!  ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ:

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ! ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ. ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ!ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ!  ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ. ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ: ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΔΙΚΑ,  ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ. ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ. Η ΕΥΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΗΣ...  
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!ΕΣΥ!ΕΣΕΙΣ!ΕΜΕΙΣ!ΟΛΟΙ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου