Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Grecotel Olympia Riviera Resort luxury beach resort Peloponnese Μοναδικός προορισμός




Ξεκίνησε να οικοδομείται το 2002 εν όψει ολυμπιακών αγώνων. Ολοκληρώθηκε λίγο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων τον Ιούνιο του 2004. Καλύπτει μια έκταση 1950 στρεμμάτων περίπου και από αυτά οικοδομήσιμα τα 350 στρεμ. Μπορεί να φιλοξενήσει 1850 άτομα. Διαθέτει δυο παιδότοπους από τους πλέον σύγχρονους. Έχει ανεξάρτητες βίλες των 105 και 125 τ.μ Διαθέτει 643 δωμάτια και εκτός από την πλούσια φύση και την μαγευτική θάλασσα διαθέτει πισίνες για όλες τις περιπτώσεις. Παρέχει υψηλές παροχές και είναι ο "μυστικός προορισμός" 10αδων (αν όχι 100αδων) προσωπικοτήτων VIP που επιθυμούν ηρεμία και προσωπική γαλήνη. Μακριά από τα φώτα δημοσιότητας. Χώρος και μονάδα που καλύπτει υψηλές απαιτήσεις. Με ποιότητα και χωρίς φειδώ στις παροχές. 

Το προσωπικό είναι άρτια εκπαιδευμένο για να παρέχει υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες φιλοξενίας. Κατάλληλο για οικογενειακές διακοπές αλλά και ομαδική διαμονή. Ανήκει στον όμιλο GRECOTEL της γνωστής, για την επιτυχία στον χώρο του τουρισμού υψηλών προδιαγραφών Οικογένειας  Ν. Δασκαλαντωνάκη, με επίσης πολύ ξεχωριστές και μοναδικές εγκαταστάσεις -πρότυπα, σε όλη την Ελλαδική επικράτεια.

Η συγκεκριμένη αλλά και κάθε τουριστική μονάδα στην Ηλεία, του ομίλου Δασκαλαντωνάκη,  από μόνη της αποτελεί ξεχωριστό τουριστικό  προϊόν και πόλο έλξης για τουρίστες από όλο τον κόσμο. 






  
Η Διεύθυνση (Μιχάλης Μιναδάκης) του συγκροτήματος, ένας εξαιρετικός ευγενής και πολύ αξιοπρεπής  επαγγελματίας που σε κρατά σε εγρήγορση και σε κάνουν να λες "πράγματι  αυτά είναι τα στελέχη του 21ου αιώνα που μπορούν να πάνε την χώρα μπροστά στον τομέα του τουρισμού" και κυρίως  από την πρώτη στιγμή που μιλάς μαζί του σε κάνει να νιώθεις άνετα.

Αλλά και το προσωπικό, σε κάθε πόστο και κάθε επίπεδο, άρτια και άψογα εκπαιδευμένο και καταρτισμένο  σε κάνει να νιώθεις μοναδικός. Ξεχωριστός. Πρόκειται για φιλοξενία με πρόσωπο και χαμόγελο. Φιλοξενία πρότυπο και η καλύτερη διαφήμιση και πρεσβεία της Ελλάδος  για κάθε χώρα από την οποία φιλοδοξούμε ή στοχεύουμε να αντλήσουμε τουριστικούς πόρους.

  Για κάθε εποχή έχει ειδικό και ξεχωριστό πρόγραμμα .  Πρόγραμμα που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Ο κάθε ένας θα βρει το δικό του προορισμό μέσα στις  υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του για να περάσει κάποιες στιγμές που θα μείνουν βαθιά χαραγμένες στην μνήμη του.  
Το Πάσχα όμως στο Grecotel είναι μια μοναδική ξεχωριστή εμπειρία που αφήνει πλούσιες και μοναδικές  αναμνήσεις. Από την περιφορά του επιταφίου την μεγάλη Παρασκευή στο μικρό ξωκκλήσι που έχει μέσα Βυζαντινού Ρυθμού, ως την τελετή της αφής του Αγίου Φωτός και της Αναστάσιμης Ακολουθίας όλα σε κάνουν να νιώθεις υπέροχα. Ζεστασιά. Οικογενειακά. Μοναδικά. Το ίδιο και η Κυριακή του Πάσχα.

Δεν είναι ούτε τα πολιτιστικά δρώμενα ούτε οι μοναδικές παραδοσιακές γεύσεις, ούτε τα αρώματα και τα χρώματα που σκπορπάνε γύρω, είναι οι Άνθρωποι που κάνουν την μεγάλη και ουσιαστική  διαφορά...

Όσοι δεν έχετε πάει προγραμματίστε τις διακοπές σας. Και όσοι έχετε πάει είναι βέβαιον ότι βρίσκετε πάντα μια αφορμή για μοναδικές αποδράσεις στους χώρους της συγκεκριμένης ξενοδοχειακής μονάδας  στον Ελλαδικό χώρο πολιτείας.  



Pallas Athena-Partner Hotel

Vouliagmeni Suites-Partner Hotel









Λάρισσα
Larissa Imperial-Partner Hotel

Αλεξανδρούπολη
Astir*Egnatia-Partner Resort